Menu

Kursus i VækstModellen, Vejen til den gode samtale

VækstModellen er baseret på den værdsættende tankegang, hvor man tager udgangspunkt i det, der fungerer godt, og hvor man søger at forstå frem for at forklare. Modellen sætter fokus på fremtidige handlinger, der kan skabe forandring, udvikling og innovation.

Samtidig er VækstModellen enkel og fleksibel, og kan til enhver tid tilpasses den konkrete samtale. Modellen gør det muligt at bevæge sig fra desillusion til begejstring: fra negativitet og problemfokusering via udfordringer til konstruktive handlinger og løsninger.

Mange institutioner og organisationer har stor succes med at anvende VækstModellen i forskellige samtaler herunder sygefraværssamtaler, MUS-samtaler og samtaler, der udvikler organisationen m.fl.

Undervisningsform:

Uddannelsen består af 3 undervisningsdage; to opstarts og læringsdage samt en opsamlingsdag. I den mellemliggende periode har deltagerne mulighed for at afprøve modellen i egen praksis. Kurset er en blanding af oplæg og øvelser i dialog om og i relation til deltagernes arbejdsrelaterede opgaver.

Kursus 2018:

Forår: 9. og 10. april samt 2. maj 2018

Efterår: 3. og 4. september samt 2. oktober 2018

Indhold:

  • Det værdsættende møde
  • Fra problem til position
  • VækstModellen – historien og her og nu
  • VækstModellen i praksis
  • VækstModellen som inklusionsredskab
  • VækstModellen i egen daglige praksis
  • Erfaringer og udfordringer

Sted: Udmeldes

Undervisere:

Alle undervisere er certificerede undervisere i VækstModellen.

Pris:

DKK 4.995,00 ex. moms pr. deltager

Bogen “VækstModellen, Vejen til den gode samtale” samt udleveret materiale er indeholdt i prisen. Beløbet betales inden uddannelsesstart. Der er fuld forplejning på kurset.

Udlevering af kursusbevis forudsætter fuld deltagelse alle tre dage.

Ønsker du at vide mere, så ring eller skriv til os på  6267 2055 eller e-mail: mgu@virker.dk

Tilmelding er bindende og sker pr. e-mail til Marianne Grønbæk på mgu@virker.dk eller via tilmeldingsformularen her. Oplys navn, stilling, arbejdssted, adresse, telefonnummer om dagen og evt. EAN nummer.

Der tages forbehold for ændringer vedr. datoer, priser m.v.

Har du brug for inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved blot at sende os dit navn og e-mail adresse. Nyhedsbrevet udkommer ca. 4 gange årligt.VækstVejleder Tilmeld dig uddannelsen og bliv superbruger i VækstModellen og i det der virker
Læs mere om uddannelsen her
WEBDESIGN: Kort Sagt