Menu

Supervision

MG-Udvikling tilbyder professionel supervision til enkelte personer og/eller en gruppe medarbejdere, der ønsker at styrke og udvikle egne faglige og personlige kompetencer.

Hvad er supervision?

Supervision er samtalen til faglig og personlig udvikling, som former sig som en dialog med udgangspunkt i de ønsker, behov og problemstillinger, der bringes op.

Supervision er altså en udviklingsproces, der skaber nye vinkler, større klarhed m.m. over et problem eller en konflikt.

Hvorfor supervision?

Supervision er vigtigt, idet mange personer har brug for et sted, hvor de kan “tale uforstyrret” og “læsse af”, hvor man kan blive mere klar på det arbejdet, man udfører og på sig selv. Endvidere har man mulighed for at fordybe sig i problemstillinger af enten personlig eller arbejdsmæssigt karakter.

Målet med supervision er, at den enkelte eller gruppen bliver mere bevidst om, hvordan personlige tænkemåder, reaktioner og handlinger har betydning for arbejdet for den enkelte eller for gruppen. Supervisionen vil ofte være fremsynet og orienteret mod nye og alternative tænkemåder, reaktioner og handlinger.

Supervision er en metode, der skaber refleksion, nye perspektiver, andre handlemuligheder, mere energi, lyst og arbejdsglæde – en metode til at skabe kollegialitet, sammenhold og fællesskab på en arbejdsplads.

 

 

Har du brug for inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved blot at sende os dit navn og e-mail adresse. Nyhedsbrevet udkommer ca. 6 gange årligt.