Menu

LEDERUDDANNELSE Bliv specialist i samtalens nødvendige kunst

 

God ledelse kræver, at du har klare metoder til at styrke relationerne.

Mange føler sig usikre i samtaler, fordi de er bange for at skade relationen, eller for at tabe ansigt. På denne uddannelse får du et stærkt fundament til at ændre de vilkår for bestandigt. Du bliver grundigt trænet i VækstModellen som vil ændre samtalens grundform, så det ikke længere er en risiko at skade relationen eller tabe ansigt, men at samtaler bliver en god oplevelse for alle parter.

Du bliver rustet til at varetage alle former for samtaler: MUS-samtaler, teamudviklingssamtaler, ansættelsessamtaler, salgssamtaler, samtaler om udvikling af virksomhedens kerneydelser, sygdoms- og fraværssamtaler og meget andet.

 

Målgruppe

Ledere som vil forbedre sin evne til at skabe endnu stærkere relationer i sit liv og professionelle virke.

Dette er en eksklusiv lederuddannelse med fokus på dialog og samtaler.

Dit udbytte

Målet er, at du:

  • Bliver trænet i brugen af den anerkendte kommunikations model VækstModellen
  • Bliver i stand til at skabe en vækst kultur, hvor feedback bliver en naturlig del af samarbejdet, hvilket fremmer performance
  • Bliver rigtig god til at håndtere alle former for samtaler

 

Indhold

På denne uddannelse bliver du specialist i at skabe gode samtaler og i at håndtere de svære samtaler. Du vil blive uddannet i VækstModellen – en dialogmodel, som MG-Udvikling har skabt og gjort til en kæmpe succes over hele landet – og flere steder i udlandet. Du lærer at bruge modellen i alle de sammenhænge, hvor du i hverdagen har brug for at tale med andre. En stærk samtalekultur er nøglen til virksomhedens succes på alle områder: økonomi, effektivitet, udvikling, trivsel og arbejdsglæde.

Ud over VækstModellen stifter du også bekendtskab med andre effektive værktøjer, som du kan supplere og optimere samtalerne med. De øvrige deltagere på uddannelsen kommer til at fungere som en netværksgruppe, hvor du kan sparre med ligesindede om de opgaver og problemstillinger, der optager dig i din virksomhed.

 

Kursusforløb

Kurset afholdes over 5 måneder, inddelt i 6 moduler, med to sammenhængene dage i hvert modul. Kurset er meget dialog baseret, og du skal forvente, at du skal træne meget. Samtaleteknik handler om gode værktøjer og træning. Hvis du træner, garanterer vi, at du får det værktøj, der kan forbedre din samtale teknik betragteligt. VækstModellen er en velafprøvet model, som har skabt store resultater i mange virksomheder. Der er skrevet flere bøger om modellen og anvendelsen af den.

Det er forfatterne af bøgerne, der underviser på uddannelsen.

 

Det får du også:

Du får 2 x individuelle sparringer i løbet af uddannelsen, hvor vi støtter og hjælper dig med de samtaler, du skal øve dig på i hverdagen.

Du har desuden fri adgang til at ringe og få gode råd under hele uddannelsesforløbet.

 

Tilvalg:

Du kan tilvælge at få 2 timers workshop eller sparring hjemme i din organisation sammen med relevante medarbejdere/ledere, hvor hensigten er at få integreret VækstModellen i jeres kultur, så du ikke bliver den eneste kulturbære af bæredygtige samtaler i din virksomhed.

Tilvalget koster 5.000 kr. + moms, og vil blive tilpasset netop dig og jeres behov.

 

Kursusperiode

12 dage  fra 8.00 – 15.24

Kursuskode

xxx

Kontaktperson

Helle Bräuner

hbr@hhs.dk

Tlf. 7352 0202

 

Datoer:

Uge 34: Den 24.-25. august

Uge 36: Den 7.-8. september

Uge 38: Den 21.-22. september

Uge 43: Den 26.-27. oktober

Uge 45: Den 9.-10. november

Uge 49: Den 7.-8. december

Se mere her: https://www.udviklingscentersyd.dk/