Menu

Kursus i VækstModellen, Vejen til den gode samtale

VækstModellen er baseret på den værdsættende tankegang, hvor man tager udgangspunkt i det, der fungerer godt, og hvor man søger at forstå frem for at forklare. Modellen sætter fokus på fremtidige handlinger, der kan skabe forandring, udvikling og innovation.

Samtidig er VækstModellen enkel og fleksibel og kan til enhver tid tilpasses den konkrete samtale. Modellen gør det muligt at bevæge sig fra desillusion til begejstring: fra negativitet og problemfokusering via udfordringer til konstruktive handlinger og løsninger.

Mange institutioner og organisationer har stor succes med at anvende VækstModellen i forskellige samtaler herunder sygefraværssamtaler, MUS-samtaler og samtaler, der udvikler organisationen m.fl.

Undervisningsform:

Uddannelsen består af 3 undervisningsdage; to opstarts- og læringsdage samt en opsamlingsdag. I den mellemliggende periode har deltagerne mulighed for at afprøve modellen i egen praksis. Kurset er en blanding af oplæg og øvelser i dialog om og i relation til deltagernes arbejdsrelaterede opgaver.

 

Kursus 2020:

Hold 1: 25. – 26. maj samt 15. juni 2020

Hold 2: 22. – 23. september samt 27. oktober 2020

 

Kursus 2021:

Forår 2021: 14-15 april samt 19 maj 2021

Efterår 2021: 21-22 september samt 2 november 2021

 

Indhold:

  • Det værdsættende møde
  • Fra problem til position
  • VækstModellen – historien og her og nu
  • VækstModellen i praksis
  • VækstModellen i egen daglige praksis
  • Erfaringer og udfordringer

Sted: Oplyses senere.

Undervisere: Marianne Grønbæk og Henrik Pors.

Alle undervisere er certificerede undervisere i VækstModellen.

Pris:

DKK 4.995,00 ex. moms pr. deltager.

Bogen “VækstModellen, Vejen til den gode samtale” samt udleveret materiale er indeholdt i prisen. Beløbet betales inden uddannelsesstart. Der er fuld forplejning på kurset.

Udlevering af kursusbevis forudsætter fuld deltagelse alle tre dage.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på  6267 2055 eller e-mail: administration@virker.dk

Tilmelding er bindende via tilmeldingsformularen her eller på mail til administration@virker.dk. Oplys navn, stilling, arbejdssted, adresse, telefonnummer om dagen og evt. EAN nummer.

Der tages forbehold for ændringer vedr. datoer, priser m.v.