Coaching

Coaching er oprindeligt et begreb fra sportsverdenen. Hvor coaching i sportens verden har medvirket til at skabe vindere, har coaching også i arbejdslivet fokus på at identificere mål og skabe resultater. Både som leder og medarbejder kan man have god gavn af en dialog med en uvildig, ekstern professionel sparringspartner, som kan hjælpe og inspirere til at se en eller flere problemstillinger fra nye sider. En eller flere coachingsamtaler kan hjælpe til afklaring og åbne for nye idéer og handlemuligheder i en ellers fastlåst situation. MG-Udvikling har mange års erfaring med coaching af direktører, ledere, ledergrupper og medarbejdere fra både den private og offentlige sektor. Resultaterne er markante og ses blandt andet i forhold til trivsel, samarbejde, bundlinje, organisatorisk merværdi og innovation. Vi har flere muligheder for at finde den helt rigtige coach til dig:

Marianne Grønbæk med livslang erfaring i at hjælpe mennesker med at forfølge drømme, se muligheder og komme i mål. Hun er ekspert i at forstå mennesker og gennemskue de problemstillinger, de sidder med, og hun arbejder altid med stor respekt og ordentlighed over for sine kunder og klienter.

Henrik Pors med næsten 30 års ledererfaring, altid med fokus på at skabe samtaler, der virker. Han mestrer den kunst at få de mennesker, han arbejder med, til at reflektere over deres situation og selv identificere de løsninger, der giver mening for dem.

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder dig, der ønsker en sparringspartner til udvikling af mennesker og organisationer både offentlige og private. Vi løser både store og små opgaver, alle med samme kvalitet og engagement.