Om MG-Udvikling Aps

MG-Udvikling ApS er en konsulent- og uddannelsesvirksomhed, som arbejder med udvikling af mennesker og organisationer både offentlige og private. Vi løser både store og små opgaver, alle med samme kvalitet og engagement. 

Center for samtaler, der virker

Konsulent- og uddannelsesvirksomhed

Vi arbejder systemisk med den værdsættende og anerkendende tankegang og med helt unikke og velafprøvede dialogmodeller og metoder herunder Semantiske Polariteter og positioner samt VækstModellen.

Vi udbyder uddannelser og kurser, hvor teori og praksis går hånd i hånd og er målrettet alle, der via dialog arbejder med at udvikle organisationens relationer og ressourcer.

Vores dygtige konsulenter

Ud over vore tre faste konsulenter benytter vi os også af dygtige eksterne konsulenter, som er certificeret i MG-Udvikling, til specifikke opgaver. 

Mange års erfaring

De har alle mange års undervisnings- og ledelseserfaring, stor erfaring med udvikling af mennesker og organisationer og et bredt teoretisk fundament. 

Vores forløb

MG-Udvikling er garant for, at disse forløb lever op til virksomhedens normale standarder. Det er din sikkerhed for at du altid oplever den højeste kvalitet med os.

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder dig , der ønsker en sparringspartner til udvikling af mennesker og organisationer både offentlige og private. Vi løser både store og små opgaver, alle med samme kvalitet og engagement.