Personerne bag

Personerne bagved MG-Udvikling ApS


Marianne Grønbæk, Direktør

Med sin helt unikke evne til at skabe tillid og gennemskue enhver situation skaber Marianne  udvikling i alle former for organisationer, altid med udgangspunkt i et positivt og anerkendende grundsyn. Der er altid noget, der virker, og når Marianne først har arbejdet med lederne og medarbejderne i en organisation, er der rigtig meget, der virker!

Det er dialogen, der er omdrejningspunktet for den udvikling, Marianne sætter i gang, og hun er en sand mester i at skabe trygge, fremtidsorienterede og effektive samtaler, hvor alle deltager aktivt og oplever glæden ved at kunne bidrage til løsninger af de aktuelle problemstillinger. Hun skaber energi, håb, begejstring OG resultater i alle disse sammenhænge.  Målet og effekten er altid, at de kommunikative færdigheder i organisationen som helhed, men også hos den enkelte leder og medarbejder styrkes. Samtidig udvikles der nye strukturer og kulturer af dialog, målbevidsthed, trivsel og arbejdsglæde.

MG-Udvikling er en unik konsulentvirksomhed, bl.a. på grund af VækstModellen og Semantiske Polariteter, som er eksempler på to dialogværktøjer, som Marianne har udviklet og skrevet flere bøger om. Det er modeller, som er elsket og anerkendt over hele landet og i flere udlande. Typisk for Marianne er det modeller, der hele tiden lever videre og udvikler sig. VækstModellen bliver brugt i over halvdelen af landets kommuner, i utallige offentlige og halvoffentlige institutioner og i private virksomheder.

Marianne stiftede MG-Udvikling i 1995 efter mange år som faglig leder og systemisk uddannet rådgiver. I mere end 25 år har hun haft succes med sin virksomhed og udviklet og glædet tusinder af tilfredse kunder.

Læs mere om bøgerne her.


Heidi Seeberg, Sekretær

Heidi er virksomhedens blæksprutte og sørger bl.a. for kontakten til kursister, virksomheder, øvrige samarbejdspartnere og alle andre henvendelser, vi får. Hun er uddannet VækstVejleder, så hun er fortrolig med og dygtig til at bruge MG-Udviklings dialogmodeller.

Heidi er uddannet advokatsekretær og har årelang erfaring i den branche. Hun har desuden erfaring med bestyrelsesarbejde og virksomhedsudvikling.


 

Henrik Pors, Konsulent

Henrik har en vigtig funktion som erfaren og medrivende underviser på vore kurser og uddannelser. Her er han en mester i at skabe et aktivt læringsniveau med en god blanding af inspirerende oplæg og effektive øvelser, som deltagerne oplever som meget afvekslende og lærerig. Desuden varetager han en lang række opgaver som ekstern rådgiver og supervisor. Her kommer hans mangeårige, succesfulde ledererfaring ham til stor gavn, og ledere og mellemledere på alle niveauer har stor glæde af hans dialogbaserede rådgivning.

Henrik har som Mariannes ægtefælle været med på sidelinjen i hele virksomhedens historie. Han har en lang karriere som inspirerende og respekteret skoleleder bag sig.  Hans ledelse har altid båret præg af dialog og medarbejderinddragelse, og han er medforfatter til bøgerne om VækstModellen. I 2018 blev han ansat som fuldtidsmedarbejder i MG-Udvikling.


 

Jonas Grønbæk Pors, Antroprolog

Jonas arbejder med, hvordan mennesker agerer kulturelt og socialt. Som antropolog identificerer, analyserer og formidler han kulturelle og sociale fænomener og problemstillinger, som vi mennesker skaber. Med metodiske redskaber hjælper Jonas således med at foretage undersøgelser i de organisationer, som MG-Udvikling arbejder med.

Han undersøger de forandringer af socio-kulturel karakter, der foregår i de organisationer, som f.eks. bliver undervist i og begynder at bruge VækstModellen.

Jonas er uddannet antropolog med speciale i politisk og bureaukratisk antropolog, primært i en vestlig kontekst. Han beskæftiger sig med, hvordan vi som mennesker indgår i sociale og kulturelle fællesskaber i organisationer, bl.a. i offentlige og private institutioner og virksomheder.

Jonas er ligeledes medforfatter på flere af vores bøger. Han skriver artikler til vores nyhedsbreve om sine antropologiske undersøgelser og iagttagelser.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve lige her.


Anette Laasholdt, Bogholder

Anette sørger for vores bogholderi og har været ansat i funktionen i 10 år.

Anette arbejder som selvstændig bogholder (AL bogføring) og har arbejdet med bogføring og regnskab i mange år. Anette servicerer mange små som store selvstændige erhvervsdrivende og hjælper med at holde styr på papirer og regnskab.

Anette er uddannet indenfor regnskab og SKAT suppleret med Merkonom i Regnskab.

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder dig, der ønsker en sparringspartner til udvikling af mennesker og organisationer både offentlige og private. Vi løser både store og små opgaver, alle med samme kvalitet og engagement.