Opfølgningsdag

Opfølgningsdag på VækstVejlederUddannelsen

 • Er du stadig den bedste samtale-tovholder til glæde for dine kolleger, borgere og for organisationen?
 • Har du skabt mange succeser som procesleder i samtaler med VækstModellen og Positionering?
 • Har du taget ansvar for at udvikle din positionering til det yderste – til glæde for organisationen?
 • Har du fået skabt den dialogbaserede kultur i organisationen?
 • Har du stadig ønsker om at udvikle dine færdigheder og evner som VækstVejleder?

Uanset om du kan svare ja eller nej på ovenstående spørgsmål, vil vi gerne invitere dig, dine succeser og udfordringer (ønsker og drømme) til:

Videreudvikling af både VækstModellen, Positionering og VækstVejleder positionen

Mange tidligere deltagere på VækstVejlederUddannelsen har igennem årene efterlyst en opfølgningsdag, hvor I kan mødes og udveksle erfaringer med brugen af VækstModellen og jeres positionering som VækstVejleder i jeres organisationer. Samtidig kan vi gennemgå de nyeste tiltag og den udvikling, vi i MG-Udvikling har gjort i vores arbejde med modellen.

Vi vil gerne fortælle dig om alt det, der er sket i anvendelsen og udviklingen af VækstModellen. De mange opdateringer og nye erfaringer er med til at gøre VækstModellen og Positionering endnu mere handlingsorienteret, ansvarstagende og kulturskabende.

Vi er sikre på, at I tog begejstrede hjem og arbejdede med VækstModellen og jeres VækstVejleder position. Men det er vores erfaring, at hos de fleste af jer sniger gamle vaner sig ind i hverdagens praksis og dermed kan udbyttet af VækstModellen svækkes. På denne opfølgningsdag sætter vi skarp fokus på opdateringer, jeres anvendelse af VækstModellen i egen praksis og ikke mindst jeres positionering som VækstVejleder.

Opfølgningskurset er desværre aflyst/udskudt pga. Coronasituationen. Man er velkommen til at skrive til administration@virker.dk, hvis man vil informeres om, når der kommer en ny dato.

Dagen indeholder:

 • Gensidig udveksling af:
  – Erfaringer med VækstModellen
  – Erfaringer med Positionering
  – Erfaringer med VækstVejleder positionen
 • Emner og udfordringer, der optager jer lige nu
 • Opdateringer og nyheder fra MG-Udvikling
 • Afslutning med aftaler om fremtidige opfølgningsdage / netværksgrupper

Bindende tilmelding:

Her på siden.

Pris for dagen:

kr. 1.500,-. inkl. forplejning og ekskl. moms.

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder dig, der ønsker en sparringspartner til udvikling af mennesker og organisationer både offentlige og private. Vi løser både store og små opgaver, alle med samme kvalitet og engagement.