Medarbejderudvikling og teamudvikling

Alle siger de arbejder teambaseret og i teams. Vi arbejder med det i praksis og med de dialogbaserede modeller. Teams kan bruge dem til at løse de problemer og udfordringer, der ofte er knyttet sammen med personlige uenigheder.

Vi siger:

Ledere har de medarbejdere og de teams, de har fortjent. Vi siger også, at medarbejdere og teams har de ledere, de har fortjent.

Ledere er med til at skabe de gode såvel som de dårligt fungerende teams. Spørgsmålet er, hvordan fokus kommer på at skabe de gode fungerende teams og medarbejdere. Vi samarbejder altid med lederne om alt det, der sker i udviklingsprocessen. Lederen er altid til stede og tager sin leder-position, mens vi arbejder i vores konsulent-position.

Vi har stor succes med at anvende de samme dialogmodeller på både ledelses- og medarbejderniveau. Dette skaber en genkendelighed, som skaber stor klarhed og tryghed i samtalerne og processerne. Dette ses på resultaterne!

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder dig, der ønsker en sparringspartner til udvikling af mennesker og organisationer både offentlige og private. Vi løser både store og små opgaver, alle med samme kvalitet og engagement.