Opfølgningsdag VækstModellen

Opfølgningsdag – VækstModellen

Kære tidligere deltager på kursus i VækstModellen

Mange tidligere deltagere på VækstModel-kurserne har efterlyst en opfølgningsdag. Det har vi gjort alvor af, og vi tilbyder nu en eftermiddag, hvor vi kan mødes og udveksle erfaringer med brugen af VækstModellen, og hvor vi kan gennemgå de nyeste tiltag og den udvikling, vi i MG-Udvikling har gjort i vores arbejde med modellen.

Vi vil gerne fortælle dig om alt det, der er sket i udviklingen af VækstModellen. Og de mange opdateringer og nye erfaringer, er alt sammen er med til at gøre VækstModellen handlingsorienteret, ansvarstagende og kulturskabende.

Vores erfaring er, at deltagere går begejstrede hjem og arbejder med VækstModellen – efter nogen tid sniger gamle vaner sig ind i hverdagens praksis og dermed svækkes udbyttet af VækstModellen. På dette opfølgningskursus sætter vi skarp fokus på opdateringer og deltagernes anvendelse af VækstModellen i egen praksis.

Opfølgningskurset er desværre aflyst/udskudt pga. Coronasituationen. Man er velkommen til at skrive til administration@virker.dk, hvis man vil informeres om, når der kommer en ny dato.

Eftermiddagen indeholder

  • Velkomst, præsentation
  • Gensidig udveksling af brugen VækstModellen
  • Opdateringer og nyheder fra MG-Udvikling og vores måde at arbejde med VækstModellen på
  • Emner og udfordringer, der optager jer lige nu
  • Afslutning med aftaler om fremtidige opfølgningsdage / netværksgrupper

I kan tilmelde jer her på hjemmesiden eller pr. mail på administration@virker.dk

Pris for dagen kr. 875,-. inkl. forplejning og ekskl. moms.

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder dig, der ønsker en sparringspartner til udvikling af mennesker og organisationer både offentlige og private. Vi løser både store og små opgaver, alle med samme kvalitet og engagement.